MX & MEPIS Community Forum

Linux operating systems based on Debian Stable
View unanswered posts | View unsolved topics | View active topics |



Reply to topic  [ 2 posts ] 
No Sound in AJAX on website 
Author Message
Forum Novice
Forum  Novice

Joined: Sun Jun 19, 2011 4:02 pm
Posts: 70
Location: Florida, USA
Has thanked: 13 times
Have thanks: 8 times
Post # 280472
Post No Sound in AJAX on website
I'm using M11 and I do have sound but not when I am on AJAX (chat) on another site. One of my friends using Debian has the AJAX sounds and another one using Ubuntu doesn't have sound either. I'm not referring to voice...just the sound events.

Anyone have any idea why this would happen and possibly offer a solution?

_________________
Mepis 11, 32 bit. Acer Aspire 7540-1284, AMD Athlon II x2 processor M300, ATI Radeon HD 4299, 3 GB Memory


Sat Jul 30, 2011 1:38 pm
Profile WWW
Forum Guide
Forum Guide
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2008 8:06 pm
Posts: 2952
Has thanked: 52 times
Have thanks: 376 times
Post # 280699
Post Re: No Sound in AJAX on website
ajax is a group of technologies used to create more interactive websites. whether there's sound is dependent upon whether or not the developer has included sound for different events.

if you have sound for things like youtube, then you should have sound for any site that has sound events. if not, open kmix and check all the sliders to eliminate the possibility that one may be muted or set for a real low volume.


Tue Aug 02, 2011 10:07 am

GoManutd thanked by: maryjo
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.