MX & MEPIS Community Forum

Linux operating systems based on Debian Stable
View unanswered posts | View unsolved topics | View active topics |



Reply to topic  [ 1 post ] 
Random error message on playback 
Author Message
Forum Guide
Forum Guide
User avatar

Joined: Sat Jun 06, 2009 6:06 am
Posts: 1523
Location: Bristol, UK
Has thanked: 443 times
Have thanks: 327 times
Post # 281617
Post Random error message on playback
I've had this a number of times, but today gave me a good opportunity to look at it. I have onboard sound with a Realtek ALC892 chip. I had played about 6 flac tracks when the notifier popped up this error message in the middle of the track. The track continued playing perfectly. It's happened before and given me no real problem, so I'm just looking for an explanation rather than a solution.

Phil


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________

AsRock FM2A88X-ITX+, A8-6500, 8GB, 120GB Samsung SSD, 1TB HDD, MX-14.
Asus M4A88TD-V EVO/USB3, Phenom II X2 550 BE (now X3), 8GB.
120GB Corsair SSD, 500+250GB HDD, MX-14, Mepis 11.9.92-64.
Acer Aspire One 150, Atom N270, 120GB HDD, MX-14 / WinXP


Thu Aug 11, 2011 10:07 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.