Bluetooth in B2

Message
Author
User avatar
Jerry3904
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 15032
Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am

Bluetooth in B2

#1 Postby Jerry3904 » Fri Feb 11, 2011 10:59 am

I reported earlier a problem with my BT mouse on first login, and in chasing that down found out some interesting stuff.

Eventually went to System Settings > Input Devices > Mouse, where there was a tab for my mouse with an error message saying there might be a problem with permissions.

Opened KUser, double clicked my username > Groups tab, and saw that user was not a member of the Bluetooth group by default. Once I checked that, then I was able to browse my Droid and move files back and forth in Dolphin and or send them directly.

I will continue testing, but it looks like BT problems might be a lot less significant than we thought...

Sent this to Warren as well.
Production: 4.2.0-0.bpo.1-amd64, MX-15 RC1, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB, Kingston SSD 120 GB and WesternDigital 1TB
Testing: AAO 722: 3.16-0-4-686-pae. MX-15, AMD C-60 APU, 4 GB

User avatar
m_pav
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2507
Age: 49
Joined: Sun Aug 06, 2006 3:02 pm

Re: Bluetooth in B2

#2 Postby m_pav » Sun Feb 13, 2011 2:40 am

Confirmed here. Went from long delay with a silent exit (failure) to immediate unrestricted access with quick responses as I browsed the remote file system.

Mike P
Mike P

Regd Linux User #472293
(Mine)Lenovo T550, i7-5600U, 16GB, 128GB SSD + 1.0TB HDD, MX15 64-bit
(Wifes) Asus M4A88TD-M, AMD Phenom II x4 955 CPU, nVidia GF610, 6Gb, 500GB+320GB, MX14 + KDE
(Kids) Intel NUC, J1900, 4GB, 64GB SSD, MX14 + KDE


Return to “Betas-RC's only”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests