MX & MEPIS Community Forum

Linux operating systems based on Debian Stable
View unanswered posts | View unsolved topics | View active topics |



Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
How to edit the Wiki 
Author Message
Administrator
User avatar

Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm
Posts: 10954
Location: Rochester NY
Has thanked: 897 times
Have thanks: 1561 times
Post # 202024
Post 
cozwurth wrote:
Richb,
I tried that several times. No joy.


Hmmmm? Maybe Jerry can help.

_________________
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help
Link to Wiki
Rich

Acer Laptop V5-572G: Intel i5, 12 GIG mem, nVidia GT720M/Intel integrated graphics
MX-14.3
Kubuntu 14.10, KDE 4.14.1
Virtualbox: Windows 7


Mon Nov 16, 2009 9:25 pm
Profile
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am
Posts: 10862
Location: Geneva NY
Has thanked: 3281 times
Have thanks: 2090 times
Post # 202026
Post 
Nope, I believe it is busted again, with little hope of getting it fixed before the end of time...

But try this page: http://www.mepis.org/docs/en/index.php?title=Special:Userlogin&type=signup
Do you see the whole sheebang?

If not, you can PM me, I can give you an old one of mine that you can use.

_________________
Production: 32 bit, 3.14-0.bpo.1-686-pae. MX-14.2, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB DDR3, / and /home on Kingston SSD 120 GB, data on WesternDigital 1TB, Dell SP2309W monitor.


Mon Nov 16, 2009 9:34 pm
Profile
Forum Novice
Forum  Novice

Joined: Fri Nov 13, 2009 4:06 pm
Posts: 12
Has thanked: 7 times
Have thanks: 1 time
Post # 202204
Post 
No joy. Still no account creation option. :dizzy:


Wed Nov 18, 2009 6:47 pm
Profile
Forum Guide
Forum Guide
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2008 8:06 pm
Posts: 2952
Has thanked: 52 times
Have thanks: 376 times
Post # 207652
Post 
Just tried this today. It's still a no-go.

Went to edit the myth wiki and tried all the options listed in this post, but I can't get logged in to mod the wiki...


Tue Dec 22, 2009 6:59 pm
Profile
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am
Posts: 10862
Location: Geneva NY
Has thanked: 3281 times
Have thanks: 2090 times
Post # 207664
Post 
Unfortunately, I can't do much about this. But if you guys PM me I can give you a generic login that you can use.

We appreciate the help.

_________________
Production: 32 bit, 3.14-0.bpo.1-686-pae. MX-14.2, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB DDR3, / and /home on Kingston SSD 120 GB, data on WesternDigital 1TB, Dell SP2309W monitor.


Tue Dec 22, 2009 8:18 pm
Profile
Online
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am
Posts: 4780
Has thanked: 542 times
Have thanks: 719 times
Post # 207665
Post 
I sent an e-mail to Warren and Matt, hopefully they will be able to do something about it.


Tue Dec 22, 2009 8:20 pm
Profile
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am
Posts: 10862
Location: Geneva NY
Has thanked: 3281 times
Have thanks: 2090 times
Post # 207667
Post 
Matt is the one who has to do it, but has not been successful in past attempts.

EDIT: I think I found a hack. I sign in, then log out, then click on the link for Return to Special:Userlogin, then I click on Create an Account link and I get a screen where I can set up a new user. I seemed to be successfull creating a userid and password for cozwurth and GoMan (using TBA as email address). Please let me know if it works, then any registered user can set up an account for someone.

EDIT EDIT: it worked apparently, so we have ignition, Houston!

_________________
Production: 32 bit, 3.14-0.bpo.1-686-pae. MX-14.2, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB DDR3, / and /home on Kingston SSD 120 GB, data on WesternDigital 1TB, Dell SP2309W monitor.


Tue Dec 22, 2009 8:21 pm
Profile
Forum Guide
Forum Guide
User avatar

Joined: Wed Jul 12, 2006 4:30 pm
Posts: 1458
Location: Flinthills of Kansas, USA
Has thanked: 254 times
Have thanks: 139 times
Post # 224076
Post 
I must be missing something here as I don't ever remember registering seperate for the Wiki. I tried to register there and it would not let me so I just logged in with my Mepislovers ID and password and was in like Flint with no problems. So, if one is registered with this forum are they also automatically registered with the Wiki?; if not they should be IMHO. JBoman

_________________
http://patentabsurdity.com/
AMD 64x2 2.6GHz 4GB ram M-11.9.92 kernel 3.10-3-amd64 kde 4.11.5 mixed/unstable
"beware a frequent flirt with potential disaster"


Wed Mar 31, 2010 2:41 pm
Profile
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 12, 2006 5:54 am
Posts: 11070
Location: Tulsa, Oklahoma U.S.A.
Has thanked: 3839 times
Have thanks: 903 times
Post # 224091
Post 
I don't know if it's been implimented but there was talk of doing so.

_________________
Yes, even I am dishonest. Not in many ways, but in some. Forty-one, I think it is.
--Mark Twain


Wed Mar 31, 2010 3:38 pm
Profile
Forum Veteran
Forum Veteran
User avatar

Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am
Posts: 10862
Location: Geneva NY
Has thanked: 3281 times
Have thanks: 2090 times
Post # 224094
Post 
Maybe Karen has been able to fix it--I sent her an email about the problem yesterday and she is pretty good!

_________________
Production: 32 bit, 3.14-0.bpo.1-686-pae. MX-14.2, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB DDR3, / and /home on Kingston SSD 120 GB, data on WesternDigital 1TB, Dell SP2309W monitor.


Wed Mar 31, 2010 3:57 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.