Pithos locked out again

Make requests for packages to be added to the MEPIS Community's Repository.
Message
Author
User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 3376
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: Pithos locked out again

#11 Postby timkb4cq » Thu Nov 10, 2011 4:08 pm

Ok, pithos 0.3.13 will show up in the testing CR this evening. Or you can download it here if you're in a hurry
http://teharris.net/misc/pithos_0.3.13- ... +1_all.deb
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
Roadblock
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 729
Age: 56
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:36 am

Re: Pithos locked out again

#12 Postby Roadblock » Thu Nov 10, 2011 5:41 pm

I got it installed myself from the source, using the instructions at the Pithos website.

A big THANKS for the work though Tim, it's nice having options. :clap:
"Don't whiz on my leg, then tell me it's raining.."
Image
Processor=AMD Sempron 64 3100+ Palermo 1.8GHz
Memory=2@1024 MB DDR
Monitor=Hanns-G 19" Flat Panel
Graphics=NVIDIA GeForce 8600 GT

User avatar
KBD
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 684
Joined: Sun Jul 03, 2011 7:52 pm

Re: Pithos locked out again

#13 Postby KBD » Sat Dec 03, 2011 9:46 pm

timkb4cq wrote:Ok, pithos 0.3.13 will show up in the testing CR this evening. Or you can download it here if you're in a hurry
http://teharris.net/misc/pithos_0.3.13- ... +1_all.deb


Thanks! You are a lifesaver :-)
KBD

User avatar
kmathern
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8984
Age: 58
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:26 pm

Re: Pithos locked out again

#14 Postby kmathern » Thu Dec 15, 2011 10:10 am

The login for Pithos is broken again, it's giving a "You have no chance to survive make your time" error message when starting Pithos.

I've been following this thread here: https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/743198 and it looks like there's an update (version 0.3.14) in a ppa repo.

There's also a patch that was posted in that thread (post #31: https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/ ... omments/31) which you can apply to get the current Pithos version (0.3.13-1mcr110+1) working again until an updated package is available. The command below will download and apply the patch.

Code: Select all

su -c 'wget https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/743198/+attachment/2633611/+files/pandora.py.patch -P /tmp/$$ && patch -p0 /usr/share/pyshared/pithos/pandora/pandora.py /tmp/$$/pandora.py.patch && rm -rf /tmp/$$'

User avatar
richb
Administrator
Posts: 13014
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: Pithos locked out again

#15 Postby richb » Thu Dec 15, 2011 10:16 am

kmathern wrote:The login for Pithos is broken again, it's giving a "You have no chance to survive make your time" error message when starting Pithos.

I've been following this thread here: https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/743198 and it looks like there's an update (version 0.3.14) in a ppa repo.

There's also a patch that was posted in that thread (post #31: https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/ ... omments/31) which you can apply to get the current Pithos version (0.3.13-1mcr110+1) working again until an updated package is available. The command below will download and apply the patch.

Code: Select all

su -c 'wget https://bugs.launchpad.net/pithos/+bug/743198/+attachment/2633611/+files/pandora.py.patch -P /tmp/$$ && patch -p0 /usr/share/pyshared/pithos/pandora/pandora.py /tmp/$$/pandora.py.patch && rm -rf /tmp/$$'

Applied the patch and no longer get the error message, but pithos does not connect. Program loads but no stations appear.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich

Laptop: Acer V5-572G: Intel i5, 12 GIG mem, Intel graphics, SanDisk SSD, 256GB
Virtualbox: Win 7
Desktop: MX-15- 64, AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, fglrx driver, 16 GIG Mem. Samsung EVO SSD 250 GB

User avatar
kmathern
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8984
Age: 58
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:26 pm

Re: Pithos locked out again

#16 Postby kmathern » Thu Dec 15, 2011 10:22 am

richb wrote:Applied the patch and no longer get the error message, but pithos does not connect. Program loads but no stations appear.

It's connecting and playing for me.

Try completely quitting pithos (right click the pithos icon in the systray and choose "Quit") and start it again.

User avatar
richb
Administrator
Posts: 13014
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: Pithos locked out again

#17 Postby richb » Thu Dec 15, 2011 10:52 am

kmathern wrote:
richb wrote:Applied the patch and no longer get the error message, but pithos does not connect. Program loads but no stations appear.

It's connecting and playing for me.

Try completely quitting pithos (right click the pithos icon in the systray and choose "Quit") and start it again.

Still does not work. It actually starts two instances, one never loads, the other starts immediately but no connection. I will completely remove pithos and re-install then apply the patch again and see what the result is.

EDIT: Same result.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich

Laptop: Acer V5-572G: Intel i5, 12 GIG mem, Intel graphics, SanDisk SSD, 256GB
Virtualbox: Win 7
Desktop: MX-15- 64, AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, fglrx driver, 16 GIG Mem. Samsung EVO SSD 250 GB

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 3376
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: Pithos locked out again

#18 Postby timkb4cq » Thu Dec 15, 2011 1:59 pm

Attached is the newest pithos 0.3.14
It works here on both 64bit & 32bit & on both KDE versions.
Try completely uninstalling your old pithos & installing this one.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
richb
Administrator
Posts: 13014
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: Pithos locked out again

#19 Postby richb » Thu Dec 15, 2011 2:10 pm

Thanks Tim. That version works.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich

Laptop: Acer V5-572G: Intel i5, 12 GIG mem, Intel graphics, SanDisk SSD, 256GB
Virtualbox: Win 7
Desktop: MX-15- 64, AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, fglrx driver, 16 GIG Mem. Samsung EVO SSD 250 GB

User avatar
Roadblock
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 729
Age: 56
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:36 am

Re: Pithos locked out again

#20 Postby Roadblock » Thu Dec 15, 2011 4:53 pm

The patch worked for me, but I went ahead and grabbed the new version too. Thanks to Kent and Tim both for the help. :smile:
"Don't whiz on my leg, then tell me it's raining.."
Image
Processor=AMD Sempron 64 3100+ Palermo 1.8GHz
Memory=2@1024 MB DDR
Monitor=Hanns-G 19" Flat Panel
Graphics=NVIDIA GeForce 8600 GT


Return to “Package Requests / Status”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests